sábado, septiembre 28, 2024

Herbalife Nutrition reconoce a sus proveedores

Fecha:

[ad_1]

La entrega de los premios anuales para proveedores de Herbalife Nutrition, Golden LeafAwards, s’ha celebrat de forma virtual emesa en directe. Dicho esdeveniment reconeix anualment el gran rendiment dels principals proveïdors de la companyia al voltant del món i el seu paper clau en la cadena de valor per a la consecució dels objectius estratègics de l’empresa en els més de 90 països on opera. Son premis que a més destaquen aspectes com el compliment més allá de les expectatives, flexibilitat, seguretat, qualitat i excelència en el servei, innovació i creativitat que revisen en l’últim terme en un excel·lent servei a la seva vegada als distribuidors independents d’Herbalife Nutrition.

Cada premi té un nom d’arbre significat simbòlic es relaciona amb els motius pel que el proveïdor ha estat premiat per part de Herbalife Nutrition. En el cas de Sending, dedicada al transport urgent de mercancías i operacions d’emmagatzematge i preparació de peticions, ha estat premiada en la categoria de “nogal” que implica valors com la durabilitat i el creixement. Herbalife Nutrition ha destacat en aquest cas els seus esforços d’inversió en tecnologia i eines de millora de la productivitat i la preparació de peticions que han respaldat el creixement i l’optimització de les entregues de l’empresa a Espanya i Portugal. Hi ha que destacar també la rapidesa amb la que Sending operó durant la forta nevada “Filomena” va ocórrer en gran part de la península a l’any de 2021, gràcies a la seva excel·lència en el servei, per evitar interrupcions en el procés de preparació de peticions i lliuraments. permetent un abastament regular a distribuidors independents d’Herbalife Nutrition als seus clients.

La llista de premiats aquest any inclou 42 companyies relacionades amb la cadena de valor d’Herbalife Nutrition, des d’empreses d’agroalimentació, laboratoris de control de qualitat o empreses de packaging.

A través de la venta directa, los distribuidores independientes de Herbalife Nutrition proporcionan productes nutritius i atenció personalitzada als seus clients. Tras més de 40 anys avançant en aquest model, Herbalife Nutrition vol seguir sent el motor de creixement d’aquest sector als països on opera, exercint amb la seva activitat i el seu vermell comercial, factor dinamitzador d’un grup creixent d’empreses proveïdores alineades. amb els seus objectius empresarials.

[ad_2]

Comparte

Actualidad

Te puede interesar
Relacionado

Mapa de Talento transforma la identificación y el desarrollo de habilidades en la era digital

El talento humano ha sido por generaciones el aspecto...

AleaSoft; El Futuro del Mercado Eléctrico en España; Baterías, Hibridación y Rentabilidad

El mercado eléctrico se enfrenta a una revolución energética...

ERP Power Week, el evento imprescindible para la transformación digital de la empresa

En un entorno empresarial que avanza rápidamente hacia la...