domingo, septiembre 29, 2024

Ambiper: «El olfato es capaz de conseguir que los pacientes de clínicas se sientan más relajados»

Fecha:

[ad_1]

És fonamental que els pacients d’una clínica, sobre tot allò privat, es troben en un entorn càlid i se sientan segurs, puguin relajar-se davant situacions difícils i fins i tot de certa gravetat. Ambiper, una empresa de màrqueting olfatiu amb una gran experiència en una gran varietat d’empreses i sectors, explica de quina manera pot el màrqueting olfatiu pot ajudar a mantenir una actitud positiva a les clíniques de salut. En primer lloc, aquesta empresa afirma que, en ocasions, a les clínicas de salut es respira un aire de cert estrés, preocupació i ansietat, per això, crear un entorn segur en el que els pacients puguin relaxar-se, és fonamental.

“El sentido del olfato puede “tocar” ciertas parts del cerebro humano per fer que aquest se sent més positiu i relaxat, reduir els meus ansietats i sentir-se molt més tranquils. Els mals olores poden generar certa inquietud en els pacients i és per aquest motiu que animem a les empreses a aplicar sistemes d’aromatització professional, a més d’una bona ventilació. Cada vegada més negocis utilitzen el sentit de l’olfat per a seduir i atraer clients, despertar emocions en ells i generar una sensació especial dins de la memòria de la persona, en el seu subconscient. Con el sentido del olfato tenemos el poder de generar recuerdo y, de esta manera, fidelizar clientes” explica Ambiper.

En les clínicas, les principals fonts de mals olores són els productes de tractament dental i químics com Cresophene, formocresol, el hipoclorito, el cresatin i l’acrílic. Los productos de limpieza también abundan en las clínicas, puesto que en estos lugares sempre s’ha de dur a terme una neteja i una desinfecció estricta. Hi ha altres olores que generen el cos humà que també poden provocar una sensació negativa a les persones (la mala higiene oral o corporal, els olores que provocan les bacteris o les herides, etc.). Algo tan simple com les tuberías podrian també generar un efecte negatiu en els pacients, posat que un problema dels sistemes de drenatge o ventilació poden provocar molt mals olores.

Mantener a raya aquests mals olores i aromatitzar aquests llocs mitjançant el màrqueting olfatiu, utilitzant aromes i esències que emanen olores de caràcter natural, podria fidelitzar a aquells clients que en alguna ocasió pisan una clínica. El màrqueting olfatiu pot generar emocions, recuerdos i sensacions positives, algo que, a les clíniques de salut, en ocasions, és necessari.

[ad_2]

Comparte

Actualidad

Te puede interesar
Relacionado

Mapa de Talento transforma la identificación y el desarrollo de habilidades en la era digital

El talento humano ha sido por generaciones el aspecto...

AleaSoft; El Futuro del Mercado Eléctrico en España; Baterías, Hibridación y Rentabilidad

El mercado eléctrico se enfrenta a una revolución energética...

ERP Power Week, el evento imprescindible para la transformación digital de la empresa

En un entorno empresarial que avanza rápidamente hacia la...