viernes, septiembre 27, 2024

Grupo Coremsa presenta SUMAMENTE, su nueva marca para Formación subvencionada

Fecha:

[ad_1]

Grupo Coremsa, holding empresarial líder en serveis de formació subvencionada i privada reglada al que també pertany a Cesur -el centre oficial líder en Formació Professional a Espanya-, ha presentat SUMAMENT, la seva nova marca per a l’àrea de formació subvencionada fins ara coneguda com a Coremsa Formación. .

Amb més de 20 anys d’experiència i 30 centres a tot el territori nacional, Coremsa Formació inicia una nova etapa sota la marca SUMAMENT. Amb aquesta nova marca, la companyia es dirigeix ​​a demandants d’ocupació, persones treballadores i autònomes, amb la missió d’ajudar a combatre les altes tasques de paro a Espanya i acometer la transformació digital del teixit productiu mitjançant la qualificació de competències professionals.

Tras haver format més de 300.000 alumnes, SUMAMENT compte amb una amplia oferta formativa de més de 1.000 especialitats i certificats de professionalitat, sense cost per a l’alumnat, homologats per les diferents Comunitats Autònomes i pel Servei Públic d’Empleo Estatal (SEPE) .

La seva oferta formativa abarca 21 famílies professionals de les 26 existents, entre les que destaquen àrees com la sociocultural, sociosanitària, el esport o la informàtica, que s’imparteixen tant en modalitat presencial, com en línia i semipresencial a tota Espanya. Aquests programes formatius estan dirigits tant a demandants d’ocupació, per ajudar-los a accedir al mercat laboral a través de la formació que requereixen les empreses; com a persones treballadores en actiu de diferents sectors, per actualitzar les seves competències professionals i millorar el seu CV, i autònoms, per ajudar-los a afrontar la digitalització i optimitzar els processos del seu negoci.

Amb una nova imatge més fresca i actual, SUMAMENT es presenta amb el respaldo dels seus 20 anys d’experiència i amb el valor afegit de pertànyer a l’únic grup de formació a Espanya que ofereix un itinerari formatiu que es pot iniciar amb una acció formativa subvencionada i pot acabar amb un màster d’especialització de Formació Professional, una formació novedosa que només porta ofert-se un par d’anys i que, un dia d’avui, és el nivell formatiu més alt dins de l’opció de la FP.

[ad_2]

Comparte

Actualidad

Te puede interesar
Relacionado

Mapa de Talento transforma la identificación y el desarrollo de habilidades en la era digital

El talento humano ha sido por generaciones el aspecto...

AleaSoft; El Futuro del Mercado Eléctrico en España; Baterías, Hibridación y Rentabilidad

El mercado eléctrico se enfrenta a una revolución energética...

ERP Power Week, el evento imprescindible para la transformación digital de la empresa

En un entorno empresarial que avanza rápidamente hacia la...