domingo, octubre 6, 2024

Actiu inaugura su nuevo showroom en el centro de París

Fecha:

[ad_1]

Actiu, especialista en el disseny i fabricació de solucions de mobiliari per a espais de treball i hospitalitat, ha inaugurat el seu nou showroom de París (11 Boulevard Bourdon), en un edifici històric de 1880, junt al Sena i la plaça de la Bastilla.

El nou showroom, cuyo interiorismo és fruit de la col·laboració entre Actiu i Cosín Estudio, es troba a la ruta dels arquitectes i dissenyadors de la ciutat i proposa un nou concepte de l’espai inspirat en les noves formes de treball i pensat per crear entorns àgils. , còmodes i segurs.

El showroom de Actiu a París es concibe com a punt de trobada per a professionals i empreses, amb les propostes de la marca per a qualsevol projecte. 450 metres quadrats recrean escenaris reals propis d’entorns hospitality i també el know-how d’Actiu en el disseny d’espais de treball eficients i flexibles com els que promouen Cool Working by Actiu.

El showroom es distribueix en dues plantes de 237 i 167 metres quadrats, respectivament, i compta amb una façana acristalada de cinc metres i amb un llumner central, entre altres estances.

La planta baixa per accedir directament a la Red Box, considerat el cor de l’espai, que transmet els valors corporatius d’Actiu. A continuació, s’ha dissenyat un espai comú de coworking per promoure la socialització i la creativitat. També s’ha definit un espai per a l’hora del cafè i àrees de treball individual per a l’equip de la marca a la capital francesa.

La planta superior és reconfigurable gràcies a solucions àgils de mobiliari i està pensada per a la col·laboració i la formació. Una Black Box permet mostrar la silla Karbon, en un entorn delicat i de disseny.

El fundador de la companyia, Vicent Berbegal, ha assistit a la inauguració acompanyat dels seus fills, segona generació de la direcció d’Actiu, una marca amb més de 50 anys d’història.

“Este showroom s’ha concebut com un espai ple de frescura, llum, color i emoció i molt mediterrani al centre de París. Teniu una ubicació immillorable. Tot l’entorn està atent al detall, des de l’espai a les zones de pas. El disseny d’interiorisme ha inclòs elements singulars que aporta una personalitat molt especial. Es un espacio de encuentro y de comunicación y, gracias al lucernario central, recuerda a los antiguos talleres de moda de París”, ha assenyalat Soledat Berbegal, Consejera i directora de Reputació de Marca de Actiu.

Indicó, a més: “Después de treballar aquest mercat durant més de 30 anys, estem en un moment inmejorable per impulsar projectes, contactes i col·laboracions amb els nostres socis i amb altres nous. És un punt d’atracció, amb solucions molt interessants per a arquitectes, dissenyadors, interioristes i, facility managers, el seu objectiu és crear espais per aportar bé estar a les persones i la productivitat a les organitzacions”.

El showroom de París està equipat amb tecnologies intel·ligents com Gaia d’Actiu, la plataforma d’IoT que permet gestionar espais de treball eficients i saludables. Gaia by Actiu ha aconseguit el premi a la innovació Préventica 2022 al “Confort de los espacios de trabajo” a la fira Préventica que ha tingut lugar a Nantes (Francia) del 18 al 19 de mayo.

Actiu està present al mercat francès des de la dècada dels 80 i l’any 2012 va inaugurar el seu primer showroom a la capital del Sena.

Dossier de premsa

[ad_2]

Comparte

Actualidad

Te puede interesar
Relacionado

Nueva financiación sin intereses para tratamientos de FIV, una solución accesible y flexible para todas

Access Fertility ha lanzado una nueva opción de financiación...

Vuelta al cole; ¿Por qué es un buen momento para iniciar un tratamiento de ortodoncia?

Con la llegada del nuevo año escolar, los progenitores...

Fifty Doctors, sinónimo de innovación y hospitalidad 5 estrellas en complejos hospitalarios de México

Hoy en día, muchas ciudades de México necesitan de...

Innovación en seguridad eléctrica; Presentan nueva funda retráctil para toma de tierra con contracción 3;1

El sector de la seguridad eléctrica continúa avanzando con...