sábado, septiembre 28, 2024

Herbalife Nutrition amplía su compromiso con la sostenibilidad ambiental de la mano de Plastic Bank

Fecha:

[ad_1]

Plastic Bank combina el blockchain i el reciclatge per intentar donar una solució al problema de la contaminació per plàstics en les mares i reduir la pobresa. Per ello, l’entitat compta amb tota una red de recogida per a una segona vida al plàstic i incentius econòmics per a quiens contribueixen a cerrar el cercle.

A través d’aquest acord, Herbalife Nutrition contribuirà a evitar que més 181,4369 kg de plàstic lleguen als océans per a finals de l’any 2023. A més, l’organització ofereix una oportunitat econòmica per als membres de la comunitat de Plastic Bank a Indonèsia, que desitgen intercambian. plàstics en punts de recogida locals amb el fin d’obtenir ingressos recurrents. El seu treball contribueix i afianza el compromís de Herbalife Nutrition amb el reciclatge i la sostenibilitat, reflectit en la seva memòria de responsabilitat social i en el seu objectiu de 50 milions d’impactes positius conforme als objectius de desenvolupament sostenible i de cara al 50 aniversari de la companyia, l’any 2030.

«La salud del planeta impacta en la salud de las personas que vivimos en él», comenta Erin Richards, directora de l’àrea de responsabilitat social d’Herbalife Nutrition. «El nou acord amb Plastic Bank ajudarà a millorar els océans del món al temps que crearà una oportunitat econòmica per a les persones que s’esforcen».

En l’actualitat, el plàstic cobreix el 40% de la superfície oceànica del món, el que provoca més de 12 mil milions d’euros en danys econòmics als ecosistemes marins, segons el Programa de les Nacions Unides per al Medi Ambient.

«Queremos dar la enhorabuena a Herbalife Nutrition per elegir estar en el camí correcte de la història i ajudar a salvar l’oceà del plàstic. El nostre programa està creant oportunitats per a l’avenç socioeconómico de milles de comunitats en tot el món», afirma David Katz, fundador i CEO de Plastic Bank. «Al ofrecer fonts d’ingressos segurs i rastreables als membres de la nostra comunitat de recol·lectors de plàstic, junts podem empoderar-los per a detenir el plàstic oceànic i trascedir la pobresa».

Aquest acord es suma a altres programes actius de reciclatge d’Herbalife Nutrition. En més d’una docena de països en tot el món, la companyia ha implementat iniciatives de reciclatge locals a les seves oficines i centres de vendes i distribució amb la finalitat d’incentivar el reciclatge d’envasos de productes i conscienciar els clients sobre el reciclatge i la reducció. de desechos. Alguns països també han tancat acords amb organismes locals com Green Antz en Filipines, transformant botes i ampolles de productes usats en materials de construcció ecològics. Herbalife Nutrition Brasil participa al programa «Give a Hand to the Future» organitzat per l’Associació Brasileña de Indústries de Perfumería y Cosmética en Higiene Personal (ABIHPEC), per a invertir en infraestructura per a cooperatives de reciclatge i formació per als seus empleats.

En el seu Informe de Responsabilitat Global: Nourishing People and the Planet, llançat l’any passat, Herbalife Nutrition detalla els seus objectius de reducció de l’ús de plàstic i materials més reciclats com el PCR (resina post-consum), al temps que disminuïa la quantitat total. de envases dels seus productes de nutrició a nivell mundial.

Més informació sobre la política de responsabilitat global de Herbalife Nutrition a: www.IAmHerbalifeNutrition.com/global-responsibility/.

[ad_2]

Comparte

Actualidad

Te puede interesar
Relacionado

Mapa de Talento transforma la identificación y el desarrollo de habilidades en la era digital

El talento humano ha sido por generaciones el aspecto...

AleaSoft; El Futuro del Mercado Eléctrico en España; Baterías, Hibridación y Rentabilidad

El mercado eléctrico se enfrenta a una revolución energética...

ERP Power Week, el evento imprescindible para la transformación digital de la empresa

En un entorno empresarial que avanza rápidamente hacia la...